De fire mest fargerike spillene for øyeblikket

Farger er i vinden, og spesielt de sterke, og oppmerksomhetssøkende variantene. Det er noe spesielt med dem, og de gir et unikt preg og litt ekstra liv. De sterke fargene er å finne overalt – på kontrastvegger i stua, på t-skjorter, i TV-serier og ikke minst i spill. Spesielt i sistnevnte er fargene som, brukes viktige, for de er med på å gi det lille ekstra hva gjelder visuell opplevelse underveis. Og det er viktig når du spiller.

I dag finnes det dog et hav av spill der ute, men noen er mer fargerike enn andre. Vi har tatt et dypdykk i det store utvalget, og nedenfor finner du fire spill med fargerike detaljer for en god spillopplevelse.

Tetris mesterskap finale – retro!

Sweet Bonanza

Spilleautomaten Sweet Bonanza er basert på en tematikk som fenger de fleste av oss – nemlig søtsaker. Det er Pragmatic Play som har utviklet Sweet Bonanza, og selv om godteriet på hjulene i seg selv er nok til å lokke deg til en spillrunde eller ti, er det hovedsakelig fargevalget spillet har blitt så populært for. Fargene er nemlig sterke og mange, og dette er helt enkelt et spill som gjør deg glad.

Bakgrunnen åpenbarer seg i lilla og blå nyanser, og hjulsettet er plassert i et slags eventyrland. Nederst på skjermen finner du søtsaker av mange slag, og det gjør du også på hjulene – så vel som tradisjonelle fruktsymboler: bananer, meloner, plommer og druer. Ikke overraskende er det den fargerike kjærligheten som er bonussymbolet, men bonus eller ei – her inviteres du med på en fargefest.

Starburst

Mange norske spilleautomater har utmerket seg visuelt, og verdt å trekke frem er Starburst. Dette er en evig klassiker blant norske spillere, og her blir du invitert med på en intergalaktisk reise, der målet er å spinne frem like symboler på hjulene. Selve bakgrunnen i Starburst er mørkelilla, men symbolene er av den fargerike, skinnende sorten. De inkluderer edelsteiner i forskjellige farger: oransje, blå, grønn og lilla. Du kan også spinne frem selve Starburst-symbolet – det mest fargerike av dem alle – som er inngangsbilletten din til dette universets bonusrunde.

Til tross for at det stadig lanseres nye spilleautomater, forblir Starburst en stor favoritt, og det har den vært siden lansering i 2011. Mye har dog skjedd på den teknologiske fronten siden den gang, og derfor har noen flere spilleautomater begynt å hevde seg i toppen.

Jammin’ Jars

I Jammin’ Jars handler alt om fest, moro og sterke neonfarger, og det er spesielt sistnevnte som har gjort spilleautomaten så populær. Her kan du aktivere fargerike regnbuefunksjoner underveis, og du kan også spinne frem fargerike krukker som gir deg fordeler. Selve hjulsettet befinner seg i et disco, og symbolene åpenbarer seg i form av diverse frukter med sterke farger. Verdt å nevne er også de funky tonene som spilles underveis og gjør det lett å drømme seg bort til tidligere tider og typiske 80- og 90-tallsdisco mens du spiller.

Tetris

Tetris er et spill du garantert har vært borti tidligere. Det er et enkelt, men samtidig altoppslukende spill, der målet er å kvitte seg med så mange rader som mulig på brettet, ved å plassere fallende symboler på riktige steder. Det er blant de mest populære spillene av dem alle, og til tross for at det første Tetris-spillet kom allerede i 1984, kommer det enda i nye, forbedrede utgaver med jevne mellomrom.

Jo nyere variant av spillet, desto sterkere farger kan du forvente. Dessuten kan Tetris spilles overalt: både på spillkonsoller, via mobilen din og fra datamaskinen eller nettbrettet. Med andre ord er det et lett tilgjengelig spill som du kan spille på farta om du trenger litt underholdning.