Økning i verdien av boligen din, verktøy og kostnader

For merverdi og dermed penger i til belle du ønsker å selge boligen din, er en god måte å øke verdien på å reparere eller modernisere thing eller bygge et tillegg selv. Dette gir mer verdi og/eller sparer mer penger enn du raskt kan tjene gjennom jobb eller til og med gjennom gamblingsider som 22Bet.

Hvis du er praktisk, kan mange reparasjoner og forbedringer gjøres på egen hånd uten mye kunnskap om det aktuelle området (treverk, fliser, fumasse). En av grunnene til DIY, bortsett fra å spare penger for å få en entreprenør, er problemer som du kanskje har møtt som upålitelige entreprenører. For eksempel: Folk som installerer vinduer og ikke bruker de riktige spikrene for vinduskarmer som vil ruste er et eksempel jeg måtte stri med (som du kan fikse ved å fjerne litt tre, bruke rust konverteren på toppen av spikeren og fylle den med et godt fyllstoff, spesielt et 2-komponent).

En cali je kan lages for eksempel med Onduline eller ligne de bølgeplater. Instruksjoner om hvilke spiker eller skruer som skal brukes finnes på produsentens sider og hvordan taket skal bygges, hvor mange trebjelker som skal brukes etc. er også avklart av produsenten.

Elektriske lehninger er et eksempel på hvor elektriker vil ha mye penger men som du enkelt kan gjøre selv.

Det virkelige problemet du står overfor er å kjøpe verktøy, ha plass til verktøy og jobbe med å sage tre, sand osv. Og tiden det tar blir mye når du gjør noe for første gang. Perfeksjonisme kan også være et problem, det kan ta evigheter å fullføre noe hvis du vil at noe skal være perfekt, noe entreprenører vanligvis ikke gjør …

Noen eksempler på hva du kan møte og hvilke kostnader du kan spare:

Kitt: For å fjerne dekorativ sparkel, som er hardt nok, kan du bruke varme (en maler strimmel pistol) + meisler eller sparkel for å fjerne gammel sparkel, eller bruke en diamantskive på en vinkelsliper. I sistnevnte tilfelle er det nødvendig å bruke åndedrettsmaske og øyevern og åpne alle vinduer dersom du ikke har riktig støvsugersett som suger opp alt støvet!

Elektriske ledninger er enkle å gjøre bortsett fra å kutte spor i veggen. Dette kan gjøres med en diamantkappeskive på en vinkelsliper eller en spesiell dobbelskivesliper som brukes spesielt til dette formålet for å legge elektriske kabler i veggene. Siden du neppe kommer til å bruke så mye, er det et alternativ å ansette verktøyet. En vinkelsliper er nyttig til mange ting og de kan kjøpes ganske billig, så dette er noe jeg rett og slett ville kjøpt. Ved å koble til alene sparte jeg 4000 euro, beløpet som en elektriker ga som tilbud på arbeidet som ville tatt “uker”. Jeg gjorde ledningene han foreslo å gjøre på mindre enn 2 dager, selv om det tok lengre tid å kutte noen spor i veggene og deretter fylle dem med betong (noen flere dager) som for det meste var ventetid for betongen å sette seg. tørket og derreter litt detaljer om finished med sparkel og maling. Totalkostnaden for ledningene (du vil trenge mye, jeg trengte ca. 200m) og stikkontaktene var ca. 200 euro.

Gulv, laminat – laminat kan legges ganske enkelt selv. Du kan kutte ved hjelp av en stikksag og deretter gjøre de rette kuttene med en båndsliper, men en sirkelsag er best. Dette kan enkelt spare deg for 1000 euro i installasjonskostnader. Det vil ta tid, noen dager for et rom hvis du ønsker å jobbe med presisjon. Se YouTube-videoer for å lære hvordan du gjør det og hvilke verktøy du trenger. For det meste en hammer og noen spesialverktøy for å legge laminatet. Du kan kjøpe sistnevnte f.eks. Ikea…

Verktøy du trenger:

  • Vinkelsliper med metallkappeskiver (f.eks. for skjæring av gammel utvendig elektrisk tuning av stål ved oppussing av et gammelt hus), diamantkappeskiver for kapping av stein for reparasjoner i vegger eller for kapping av spor for elektriske kabler.
  • Stick Sag

Båndsag

Valgfritt: en sirkelsag, enda bedre en dykksag

En borhammer for boring i betong og fjerning av gamle fliser.

12V eller 18V battery drevet boremaskiner med phillips / pozidriv / torx bits og noen hilser for å skru inn eksterne sekskantskruer. Jeg liker de med avtagbar chuck (borehode) slik at du direkte kan sette inn bitene for å bruke som skrutrekker for å skru inn trekonstruksjonene.

En 4V skrutrekker er utmerket for noe treverk, da du ikke risikerer å presse skrue for langt.

Ulike håndverktøy, som skrutrekkere, håndsager.

Du kan kjøpe det du trenger når du trenger det. Hovedproblemet du vil møte er at du trenger et arbeidsområde som kan invadere boligområdet ditt og tiden du trenger til å lære å gjøre en bestemt jobb. Det beste alternativet ditt er kanskje å fullføre et område slik at du kan bruke det normalt fra da av, og deretter fortsette til neste rom. Med ting som gjør mye rot, som å glatte ut fugemassen på veggene med en kvern, gjør det først. Pass også på at du bare får de delikate jobbene til å vare, slik at de ikke blir skadet av noe annet du må gjøre der.