Slik krydrer du opp parforholdet

date parforhold

I hverdagens kjas og mas er det fort gjort å ta partneren din litt for gitt. Innimellom jobb, aktiviteter og husarbeid kan det fort oppleves vanskelig å gjøre noe for parforholdet i tillegg. Det kan til og med være man glemmer å faktisk sette pris på partneren, og vise dem litt oppmerksomhet. Ofte er det ikke de store tingene man trenger å gjøre, men det er viktig å gjøre dem for å holde liv i forholdet. Ønsker du tips til hvordan du kan få opp spenningen i parforholdet er det bare å fortsette å lese.

10 minutter om dagen

Ofte er unnskyldningen at man ikke har tid. Ungene skal ha mat, kles opp, bades og kjøres til aktiviteter. Jobben er krevende, og når man kommer hjem er det rett over på husarbeid som krever både tid og energi. På slutten av kvelden oppleves det som at man aldri får et sekund for seg selv. Ved å vie bare 10 minutter om dagen til å gi partneren oppmerksomhet kan man faktisk gjøre underverker for forholdet. Gi partneren din en skikkelig bamseklem med full kroppskontakt fem ganger om dagen. Denne klemmen må vare i minst 20 sekunder! En god klem får faktisk kroppen til å skille ut hormonet Oxytocin som på folkemunne kalles kjærlighetshormonet.

Spenning på soverommet

Noen forhold er gode på å variere aktiviteten på soverommet, mens andre ofte fortsetter akkurat slik som før. Selv om sex gir en god følelse, kan det fort oppleves litt kjedelig og ensformig når det aldri er noen variasjoner med. Da kan det hjelpe å teste ut noen nye stillinger dere aldri har forsøkt før. Det finnes mange gode sex-stillinger som ikke krever at man er en yoga-instruktør for å få det til. Man kan også introdusere forskjellige leketøy som kan være med på å krydre opp sexlivet. Dersom man er litt generte for leketøy kan det være lurt å starte i det små, og dersom dette blir positivt mottatt kan man heller tilføre flere leketøy senere. Start for eksempel med en liten analplugg for å kjenne etter hvordan man opplever det, og etter man har gjort seg en del erfaringer kan man utvide til for eksempel en strapon.  Husk å alltid tilpasse leken etter egne følelser og begrensninger, slik at selve aktiviteten med din partner forblir en positiv opplevelse hver gang. Sex skal alltid være lystbetont og positivt for begge parter.