En dårlig dag for maling? 5 Gode alternativer

I Norge er vi godt kjent med at været ofte kan snu uten noe særlig forvarsel, noe som kan være spesielt irriterende dersom man har satt maling på timeplanen sin. Imidlertid er det lite annet å gjøre enn å endre planer. Derfor har vi kommet opp med 5 gode alternativer for deg som skulle malt, men som nå sitter inne og ser på regnet som øser ned ute.

Det er nemlig ingen hensikt å male dersom det regner – noe det dessverre ofte gjør i Norge. Derfor kan du heller bedrive tiden din med en av disse spennende gjøremålene mens du venter på at regnet skal avta. Bare husk å la veggene tørke skikkelig før du eventuelt begynner å male igjen.

Dette kan du gjøre når det regner

Selv om husmaling gjerne er standhaftig, så kan den ikke legges på et fuktig underlag. Derfor har vi funnet noen gode alternativer for deg som ser seg nødt til å vente på at regnet stopper og veggene igjen skal tørke.

Spill på nett

Nordmenn elsker å spille på nett, og her er det spesielt pengespill som de siste årene har økt kraftig. Dette er riktignok et bredt begrep, men spesielt er det bingo og spilleautomater som har gjort det bra. Videre dukket det stadig opp nye operatører i markedet, men det er fortsatt de godt etablerte merkevarene som Maria nordmenn flest foretrekker. Det er nok ikke så rart, da det er operatører som allerede har vist seg å være godt kjent i Norge og tilby spill av høy kvalitet.

Lese en bok

Tørking av vegger er ikke noe som er gjort på 5 minutter, så du kan ta igjen mye tapt lesetid mens du venter. Bare finn frem en bok, sett deg godt til rette og nyt lyden av regnet som klasker mot ruten. Det finnes ingen bedre setting for å lese enn når det høljer ned regn på utsiden av vinduet. Du kan selvfølgelig også høre på lydbøker, men dette tar fort litt av sjarmen fra å høre på regnet ut av det.

Pleie en hobby

Du har kanskje en hobby du gjerne skulle brukt mer tid på i hverdagen? Vel, når det ikke er mulig å male utendørs er dette en god unnskyldning til å sette av litt ekstra tid. Riktignok er det litt uheldig om du har en utendørs hobby, men det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Kle deg godt og få litt etterlengtet alenetid.

Mal inne

Selv om husmaling krever at det er godt vær ute, så kan du ta fatt på maling innendørs. Mange tar gjerne en omgang med maling både inne og ute samtidig, noe som betyr at du kan få unnagjort litt maling på innsiden mens du venter på at utsiden skal tørke opp. Bare sleng sammen det du trenger og sett til verks. Bare vær forsiktig med mye lufting da luftfuktighet og inntrekk av vann kan skade maling som tørker.